pijl

Verkoopinformatie

De verkoop van het bouwproject JP Plaza Hoorn is in handen van HOFFSTAD Bedrijfsmakelaars OG te Hoorn. De verwachting is dat de bouw aanvang aan het begin van het 2e kwartaal.

Kosten en ontbindende voorwaarden
De koopsom van de bedrijfunits is vrij op naam, exclusief BTW. In de koopsom zijn de volgende kosten inbegrepen:

  • de notariskosten inzake splitsing en levering- / eigendomsakte
  • de kosten van de kadastrale registratie en inmeting van het perceel
  • bouw- en legeskosten gemeente. 
Bij aankoop tekent u een koop- aannemingsovereenkomst (KAO). Deze ontvangt u van de makelaar en (formeel) de laatste akte van levering van het perceel (met daarin opgenomen de Algemene Bepalingen, bijzondere lasten en verplichtingen). Van de notaris ontvangt u een conceptakte van levering, splitsingsakte en splitsingstekening. U wordt door de notaris uitgenodigd voor de notariële overdracht. In de door de koper getekende KAO kan indien nodig een voorbehoud van verkrijging financiering worden opgenomen voor de duur van zes weken. De projectmakelaar licht de voorwaarden omtrent dit financierings-voorbehoud graag nader toe. Informeer in ieder geval voor ondertekening van de KAO of aankoop financieel haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf.

Projectinformatie

JP Plaza Hoorn is een uiterst representatieve ontwikkeling van 8 grotere bedrijfsunits vanaf 200m² bvo tot ca. 400 m² bvo (bruto vloer oppervlakte), deeluitmakend van een nieuw te bouwen verzamelgebouw. Specifieke wensen, maatvoering of samenvoeging van meerdere bedrijfsunits en/of afwijkende grootte is in een vroeg stadium nog bespreekbaar (informeer naar de mogelijkheden). JP Plaza Hoorn wordt gerealiseerd op de nieuwste uitbreiding (“Fase-1B”) van het nieuwe regionale bedrijventerrein Zevenhuis. Het waterrijke en groene regionale bedrijventerrein Zevenhuis is gesitueerd aan de nieuwe verkeersader N23 richting Hoorn - Enkhuizen en Lelystad en voorts op slechts 4 autominuten gelegen van rijksweg A7 (Amsterdam – Leeuwarden) waardoor een optimale (logistieke) bereikbaarheid met eigen vervoer wordt bereikt. Deze bedrijfsunits zijn uitstekend geschikt voor de wat grotere bedrijven of zelfstandigen in uiteenlopende branches. De units zijn geschikt voor showroomfuncties, onderhouds- of schilderbedrijven, schoonmaakbedrijven, ICT of voor opslagdoeleinden (zakelijk of particulier), diverse werkplaatsfuncties met ondersteunende kantoorfunctie etc. JP Plaza Hoorn is ook bijzonder kansrijk als belegging, indien u de bedrijfsunit wenst te verhuren.

Enkele pluspunten van JP Plaza Hoorn:

  • Opvallende, representatieve uitstraling
  • Uitstekende isolatiewaarden
  • Ruim voldoende parkeergelegenheid op het mandelige buitenterrein
  • Royale glassecties zowel op de begane grond als op de etage
  • Zeer courante breedte – diepte verhouding van ca. 14.700 x 13.200 mm
  • Standaard een elektrische bedienbare overheaddeur (bxh) 4000x4000 mm
  • Multifunctioneel gebruiksmogelijkheden  Actieve VvE wordt opgericht